Så upplever vi Sparlån

Michael Bondegård, 30 år
Distriubutionschef på Nord, Stockholm

Startdatum för investeringen: Mars 2017

Hur kom du i kontakt med Sparlån? Genom mitt nätverk.

Varför Sparlån? Genom mitt arbete har jag en god inblick i alternativen som finns tillgängliga för investerare på finansmarknaden. Sparlån erbjuder jämfört med många andra alternativ en mycket god riskjusterad avkastning. Att bibehålla och inte förlora kapitalet är en av hörnstenarna i framgångsrik kaptialförvaltning. Sparlån erbjuder ett tillgångsslag med låg korrelation till aktiermarknaden vilket ökar stabiliteten över tid. Jag ser Sparlån som ett bra alternativ och komplement till övriga investeringar.

Christer Barck, 66 år
Finansbolagsdirektör, Stockholm

Startdatum för investeringen: April 2016

Hur kom du i kontakt med Sparlån? Jag har själv drivit finansbolag och arbetat inom bank hela min karriär och fick kännedom om Sparlån genom mitt nätverk. Jag hörde av mig och fick en presentation.

Varför Sparlån? Jag har lånat ut pengar i olika former de senaste 40 åren. Krediter till privatpersoner ger en bra ränta med begränsade risker. Nu när jag inte har mitt eget finansbolag längre tyckte jag att Sparlån gav en möjlighet att fortsätta låna ut. Viktigt för mig var att Sparlån har gedigen erfarenhet och tar kreditarbetet på stort allvar.

Karolina Lundin, 29 år
Tingsnotarie, Stockholm

Startdatum för investeringen: April 2017

Hur kom du i kontakt med Sparlån: Genom mitt nätverk.

Varför Sparlån? Kändes som ett spännande och framförallt säkrare alternativ än börsen. På Sparlån får man motsvarande avkastning men utan de stora riskerna som är förknippade med att investera i börsen. Jag är generellt inte så aktiv vad gäller investeringar och uppskattar enkelheten. 

Björn Nilsson, 44 år
Haninge

Låntagare sedan: Juli 2016

Varför valde du att låna via Sparlån? Blev uppringd av företag som jämförde villkor på lån, Sparlån hade bäst villkor och ränta för tillfället.

Hur upplever du vår kundservice? Inga problem hittills, bra service.

Vad kan Sparlån göra bättre? Inget specifikt, Nöjd överlag, tydlig & klar layout , känns stabilt & bra.

Robin Thim, 33 år
Key Account Manager, Siemens Financial Services, Stockholm

Startdatum för investeringen: November 2016

Hur hittade du Sparlån? Jag såg en annons på Facebook och blev intresserad så jag surfade in, läste på och registrerade ett konto.

Hur upplever du Sparlån? Hittills har jag fått en bra ränta, ca 6 %. Det är bra att jag kan se hur mina pengar lånats ut, hur lång tid det är kvar, status osv. Ibland tycker jag att språket på Mina Sidor är lite väl krångligt, men det har o andra sidan blivit bättre. 

Vad kan Sparlån göra bättre? Lite fler grafer som visar utveckling framåt och lite enklare språk. Lån med högre risk och ränta skulle i alla fall jag uppskatta. Jag vill gärna ha en ränta på 15-16% och är beredd att ta lite mer risk.

Anna-Lena Josefsson Przybyl, 42 år
Anställd, Forsheda

Låntagare sedan: Februari 2017

Varför valde du att låna via Sparlån? Bästa o lägsta räntan någonsin.

Hur upplever du vår kundservice? Mycket trevlig , kunnig o hjälpsam personal,man får klara o tydliga besked o svar på sina frågor.

Syfte med lånet? Lösa in gamla lån.

Vad kan Sparlån göra bättre? Som jag känner nu så kan det inte bli bättre än det är, rekommenderas varmt.

https://www.sparlan.se/images/icon_200x200.png