Låne­skydd

Försäkra ditt lån ifall och säkerställ dina återbetalningar ifall olyckan skulle vara framme! Sparlån erbjuder sina kunder att teckna en Låneskyddsförsäkring. För dig som ny kund bjuder vi på kostnaden de tre första månaderna.

Om olyckan är framme är en försäkring tryggt

Om du blir sjuk eller ofrivilligt blir av med ditt jobb har du kanske annat att tänka på än din faktura från oss. Då kan det kännas tryggt att veta att ditt lån kan återbetalas ändå. När du tar ett lån via Sparlån erbjuder vi dig att teckna ett förmånligt låneskydd. Skyddet täcker dina lånebetalningar till Sparlån och du kan närsomhelst säga upp försäkringen om du inte vill ha den längre. 

Om Sparlåns Låneskydd

Om du blir sjuk eller ofrivilligt arbetslös ersätter Låneskyddet din månadskostnad för ränta och amortering till Sparlån upp till 5 000 kronor/månad i tolv månader.

Försäkringen gäller vid;
  • Sjukskrivning
  • Ofrivillig arbetslöshet
  • Dödsfall

Premien för försäkringen faktureras månatligen tillsammans med aviseringen av ditt lån och beräknas som en procentsats om 9 % av månadskostnaden. Du kan teckna försäkringen i samband med att du signerar ditt låneavtal med Sparlån och vi bjuder då på kostnaden de tre första månaderna. För att teckna försäkringen i efterhand behöver du bara kontakta Kundservice så hjälper vi dig att komma igång.

https://www.sparlan.se/images/icon_200x200.png