Låna hos sparlån

Vill du samla lån och dyra krediter eller behöver du låna pengar till kontantinsatsen? Hos Sparlån kan du låna pengar till marknadens bästa lånevillkor och lägsta räntor. Låna direkt av långivare och slipp dyra mellanhänder. Det är smart, tryggt och ekonomiskt!

Privatlån utan säkerhet

Lånen som Sparlån förmedlar är privatlån och tillhör kategorin lån utan säkerhet. Detta innebär att den som lånar inte behöver lämna något i pant för att kunna ta lånet, till exempel sin bostad eller bil. Istället är det personens egen återbetalningsförmåga som avgör om ett lån beviljas. 

Så här säkerställer Sparlån återbetalningsförmågan

Vid alla ansökningar genomför Sparlån en kreditprövning för att undersöka låntagarens kreditvärdighet. Endast en kreditupplysning registreras. Förutom kreditupplysningen bedömer Sparlån hur goda möjligheter låntagaren har att betala tillbaka lånet. För mer information om vilka faktorer Sparlån tar hänsyn till finner du under avsnittet Kreditbedömning.   

Vilken ränta kan du få?

Utifrån låntagarens kreditvärdighet sätts räntan på lånet individuellt, från 3 %. Om det finns en medlåntagare, en person att ta lånet tillsammans med, påverkas bedömningen positivt och räntan blir oftast lägre. För varje lån beräknas en effektiv ränta. Den effektiva räntan inkluderar en administrativ avgift om 600 kr som dras ur lånebeloppet samt 30 kr i löpande aviseringsavgift.

Låna upp till 10 år

Tiden för återbetalning löper från sex månader upp till tio år och du får alltid låna till fast ränta oavsett vilken låneperiod som väljs. Att kunna erbjuda fast ränta på ditt privatlån är unikt för Sparlån.  

https://www.sparlan.se/images/icon_200x200.png