Snabbmeny

Integritets­policy

Dessa villkor gäller från och med den 1 maj 2015

Kreditupplysning

Godkännande av kreditupplysning. Vid ansökan kommer en kreditupplysning att tas och registreras på dig hos UC AB. Om du lagt till en medsökande kommer en kreditupplysning att tas och registreras även på denne. Du har inhämtat den medsökandes godkännande för detta.

PUL - Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen PUL 1998:204 trädde i kraft i oktober 1998 och gäller fullt ut från och med den 1 oktober 2001. Lagen ger dig som kund rätt till information om behandling av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

Sparlån Sverige AB med organisationsnummer 556983-3204 är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du lämnar.

Användning av personuppgifterna

Vi lagrar de personuppgifter du lämnar i samband med att du registrerar dig för våra tjänster. Vi använder personuppgifterna för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig avseende den tjänst du beställt och för att upprätthålla en god kund- och registervård. Uppgifterna används vidare för att hantera dina kundärenden samt för information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation så som sms eller e-post. Uppgifterna kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge dig anpassat innehåll i våra tjänster, t.ex. erbjudanden och annonser som är mer relevanta för dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till Sparlåns samarbetspartners. Du kan när som helst rätta eller uppdatera felaktiga person-, adress- och telefonuppgifter genom att kontakta oss på 08-501 215 80. Du kan även kontakta oss om du inte vill att vi använder dina personuppgifter i samband med marknadsföring. Uppgifterna kommer i dessa fall att spärras för sådan användning. En gång per år kan du även begära ut vilken information som finns sparad om dig genom att kontakta Sparlån på telefon 08-501 215 80.

Användning av cookies

Sparlån använder cookies på webbplatsen och vid tillhandahållandet av Sparlåns tjänster i syfte att förbättra användarupplevelsen. Sparlån kommer endast att använda cookies eller annan liknande teknik om du samtycker till det.

Sparlån använder följande cookies när du besöker webbplatsen:

  • Google Analytics-cookies. Används i syfte att registrera och analysera besökares aktivitet på webbplatsen. Du kan inte identifieras utifrån dessa uppgifter. Denna cookie är permanent och sätts av Google. Sparlån använder även Google Analytics annonseringsfunktion (remarketing) för att annonsera online och för att kunna marknadsföra Sparlån för befintliga besökare. Du kan välja bort cookies från Google under Googles Annonsinställningar

Sparlån använder följande cookies när du använder någon av Sparlåns tjänster:

  • Sparlån-cookies. Den sätts av sparlan.se och behövs för att webbplatsen ska fungera och vara säker för dig som användare.
  • Olark-cookies. Den sätts av olark.com för att hantera chat-funktionaliteten på sidan.

Du som användare av Sparlåns tjänster är införstådd med och accepterar att tjänsternas funktionalitet, kvalitet och tillgänglighet kan försämras eller hindras om du inte godkänner användningen av cookies.

Sparlån ansvarar inte för information som placeras på eller hämtas från din utrustning via någon utomståendes cookies.

Länkar

På webbplatsen kan det förekomma länkar till andra webbplatser. Sparlån ansvarar inte för innehållet på dessa webbplatser och rekommenderar därför att du tar del av webbplatsens integritetspolicy innan du lämnar ifrån dig personlig information till dessa webbplatser.

https://www.sparlan.se/images/icon_200x200.png